Aquesta temporada 2022/23, un nou equip de l’AE Claret s’ha sumat a la campanya dels “Cordones Dorados”.

Les  infantils femenines de l’AE Claret son l’equip que aquest any, recolza la investigació de la leucèmia infantil donant suport a la Fundación Unoentrecienmil.

Des de la Fundación Unoentrecienmil estan compromesos amb la investigació contra la leucèmia infantil, una malaltia que suposa el 30% de el càncer infantil amb més de 300 casos diagnosticats a l’any només a Espanya. Desgraciadament, dos de cada deu nens segueixen sense tenir cap esperança al no haver-hi avenços clínics des de fa anys. Avenços que només arriben a través de la investigació.

Projectes com Els Cordons Daurats els ajuden a aconseguir fons que dediquem a diferents projectes de recerca amb els que esperem arribar a la nostra meta i que els metges algun dia puguin dir: “Tranquils, només és leucèmia”.

Les jugadores llueixen, al seu calçat, els cordons daurats per donar aquest suport a la investigació d’aquesta malaltia i ja es el quart equip del club en fer-ho.

La Fundació, els ha lliurat un dorsal commemoratiu 48710, per fer, si es pot, encara més visible la seva lluita i el compromís dels equips que estan adherits.