Durant els dies 4, 5 i 6 d’abril, l’infantil masculí i femení de l’AE Claret va participar al torneig Promises Mataró Cup organitzat pel CB Boet Mataró.

Pel que fa al grup de noies, l’equip claretià es va enfrontar al CN Tàrrega, al CB Cerdanyola i al CB Boet Mataró B. Els dos primers partits van acabar amb derrota. No obstant, en l’últim partit de la fase de grups l’AE Claret es va endur la victòria a la pròrroga.

Al quedar terceres de grup, es van classificar per la categoria de plata. A les semifinals van fer un excel·lent partit contra el CB La Garriga que va permetre al conjunt vallenc classificar-se per a la final. En aquest partit, l’infantil femení va fer un magnífic partit però se’ls hi va escapar en l’últim minut de joc. Tot i això, molt bones sensacions durant tot el torneig.

Pel que fa al grup de nois, l’equip claretià es va enfrontar al CB Boet Mataró A, al CB Lliçà d’Amunt i l’Alierta Augusto de Saragossa. Els dos primers partits van acabar amb victòria pel conjunt vallenc, mentre que un mal partit enfront el conjunt de Saragossa va fer que quedessin en segon lloc a la fase de grups i no es poguessin classificar per la categoria d’Or.

A les semifinals es van imposar clarament contra el Maristes Ademar A de Badalona aconseguint la plaça a la final de la categoria. En aquesta, un mal parcial va condemnar a l’AE Claret a la derrota. En resum, un molt bon torneig pels dos equips infantils de l’AE Claret que van gaudir d’una gran experiència basquetbolística.