Aquest any, desprès de dos aturats per la pandèmia, l’AE Claret ha tornat al Torneig de Sant Julià de Vilatorta.

El passat cap de setmana , 2 equips del club vallenc, acompanyats de pares i familiars, han gaudit del bàsquet en primera línia, i de la comarca d’Osona. Un dels més importants tornejos d’Europa en quant el bàsquet, ha comptat aquest any de retorn, amb mes de 80 equips, 150 partits, el partit de categoria ACB entre el Baxi Manresa i el Bàsquet Girona amb el Marc Gasol i Aito García Reneses al capdavant,   concursos de triples i les esmaixades dels dunkers d’Street Airlines, xocolatada, globus aerostàtic, jocs amb Quiràlia, piscines, …

L’equip infantil femení de l’AE Claret va assolir la segona posició del seu grup amb dos victòries i dos derrotes, darrera de les dominadores de la categoria Bam Bàsquet Ateneu Montserrat. El conjunt vallenc estava format per jugadores infantils, preinfantils i alevines del club.

Per la banda masculina, els jugadors vallencs van assolir la primera posició amb un ple de victòries sobre el Lima Horta i el CE Vilatorta. També van jugar un partit extra d’exhibició vs CB la Quimoneta. Aquest equip, al igual que el femení, estava format per jugadors de categories infantil, preinfantil i aleví.

L’AE Claret vol agrair la gran acollida als equips i acompanyants per part de la organització i dels membres i voluntaris de l’Associació de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, amb el seu president, el Sr. Miquel Sans al capdavant, i donar-los el nostre suport per continuar amb la laboriosa, però reixida tasca d’organitzar aquest magnífic torneig.

Ens veiem al 37è torneig 2023!!