Aquest darrer cap de setmana, ha estat ple d’actes i celebracions al AE Claret. El passat divendres, juntament amb la majoria dels clubs de tota Catalunya, dirigents de la Federació Catalana de Bàsquet, estaments  politics, Federación Española de Baloncesto, ex jugadors i tècnics, van gaudir del sopar de celebració del Centenari de la FCBQ.

Més de 800 persones de 260 clubs, van sopar entre anècdotes, records, actualitat, i, sobretot, BASQUET.  Compartint taules, les rivalitats esportives entre els clubs, van passar a segon terme i la cordialitat i unió en vers al esport es va fer palesa.

La Gala va estar amenitzada pel concursant d’EUFORIA,  Eduard Esteve, seguit dels parlaments d’autoritats. Finalment desprès del discurs de comiat del president Ferran Aril, es va obsequiar a cada club present amb la pilota commemorativa.

Ja, el diumenge, 120 membres del club vallenc, entre jugadors, tècnics i familiars, van desplaçar-se fins al Palau Blaugrana per seguir veient bàsquet. Aquesta vegada van gaudir del partit de la Lliga ACB entre el Barça i el Lenovo Tenerife. La meitat de l’expedició claretiana va poder baixar a la pista per compartir amb els jugadors locals i fer-se la pertinent foto. Tots van ser obsequiats amb la samarreta del programa BarçaRookies.