Aquest passat dissabte l’AE Claret va presentar els seus equips per la present temporada 2022/23.

A mitja tarda entre els partits dels infantils masculins i dels sèniors, es van congregar jugadors-es, pares, mares, avis, germans, tècnics i la resta de la família de l’AE Claret al pavelló. Una grada plena a vessar, va poder gaudir  de la desfilada dels equips des dels prebenjamins fins l’equip sènior masculí.

Es va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, del regidor d’esports Enric García, del Joan Salvadó, en representació de la territorial de la Federació Catalana de Bàsquet, per part del Club Bàsquet Valls, del Joan Carles Sanz, tots ells acompanyats del president de l’AE Claret Ivan Sanahuja.

Una vegada acabat l’acte, els integrants del club van posar per la foto de grup i es va procedir a repartir entre tots els assistents d’un berenar de coca amb xocolata.

Seguidament, com colofó de la festa, es va celebrar, el partit dels sènior masculins, que els enfrontava a la Salle Reus Ploms, equip imbatut fins el moment. Partit disputat i vibrant que va finalitzar amb la victòria ajustada i merescuda dels locals per la mínima. Jugadors de totes les categories presents, van acompanyar als vencedors, al mig de la pista, aplaudits des de la grada.