Aquest passat diumenge, l’AE Claret va organitzar una matinal de bàsquet i solidaritat, en suport de la Marató de TV3.

Més de 250 persones van gaudir de gimcanes, jocs, concursos, partidets, …en una jornada passada per aigua que va fer canviar els plans dels actes que es feien a les pistes exteriors del col·legi.

Van comptar amb la presència de l’alcaldessa Dolors Farré, dels regidors Teresa Rull i Enric García, del director del col·legi Josep Fusté i, com invitat especial, al Jordi Villacampa, ex jugador i directiu del Joventut de Badalona, que va signar pilotes i samarretes als presents. Després de les presentacions i parlaments, es va passar a disputar un partit d’exhibició entre pares, jugadors i entrenadors, amb la presència a la pista de la Dolors Farré i arbitrat pel mateix Jordi Villacampa.

Els donatius, rifes, servei de bar i aportacions, han significat una recaptació, a la espera dels darrers càlculs, superior als 2.000€, que, en breu, s’ingressaran al compte de la Marató. Èxit que ha estat possible gràcies a la suma de la comissió social, la Junta del club i, sobretot, de les aportacions dels comerços i industries locals, als quals l’AE Claret els vol agrair públicament la seva implicació.