L’infantil de l’AE Claret va participar en la Macrodiada de la Salle de Tarragona per acabar la temporada.
Va jugar tres partits contra rivals de nivell superior fent un molt bon paper i quedant subcampions.

El primer partit va ser contra el C.B Morell en què l’equip vallenc va anar de menys a més. Després d’anar per darrere tot el partit l’AE Claret va començar a retallar distàncies a l’últim quart, ficant-se 1 punt per damunt quan faltaven 5 segons. L’equip rival va tenir l’últim tir per empatar o ficar-se per davant en el marcador, però gràcies a la molt bona defensa va concloure el partit amb victòria pels vallencs.

El segon partit jugat el migdia i després de dinar va costar molt entrar al partit amb la mateixa intensitat que l’equip amfitrió, la Salle de Tarragona.

Després d’un partit igualat, l’AE Claret arribava a l’últim quart perdent de 7 punts. Gràcies a unes efectives defenses que van poder córrer el contraatac i anotar fàcil l’equip vallenc va emportar-se el partit també per 1 punt.

A la tarda, va ser la final contra el C.B. Andorra en què els vallencs no van poder seguir el ritme dels andorrans que van anar tot el partit al davant en el marcador. Finalment, s’acabaria el partit amb el resultat de 38 a 24 a favor dels andorrans. Felicitar als nois pel gran final de temporada realitzat competint i guanyant contra equips de nivell superior.