Aquest passat diumenge, L’Associació Esportiva Claret Valls es va adherir als actes de la Marató TV3 2023. Actes que van omplir durant 8 hores de treball i solidaritat les pistes i pavelló del col·legi. Gimcanes, partidets, rifes, tómbola, bar, concursos, van omplir tot el matí al que va acompanyar la climatologia i la nombrosa assistència. A banda de jugadors, tècnics i familiars, els van acompanyar autoritats vallenques i membres de l’equip directiu del centre.

 Aprofitant els actes lúdics s’havia organitzat un gran sorteig de cistelles, lots de premis, estades, material esportiu, tractaments, que van superar els 120 premis, rebuts per comerços, empreses i particulars , per poder recollir fons per La Marató que organitza la Fundació de la Marató, conjuntament amb TV3 i Catalunya Radio.

Gràcies a tots ells, es varen poder recollir en la venda de tiquets ,al voltant de 2000 €  que a l’espera del recompte final ,seran ingressats al compte de La Marató 2023 per fer front als estudis sobre les malalties de la salut sexual i reproductiva.