Aquest passat dissabte, l’AE Claret va celebrar l’acte de la cloenda de la temporada 2022/23. En un pavelló ple de jugadors, tècnics i familiars,  es va fer un petit repàs de la temporada i una desfilada dels diferent equips.

 Un a un van anar desfilant els equips que han lluït el color groc aquest any i que han competit en les seves respectives categories amb bons resultats. Cal remarcar la temporada del mini femení, campió territorial, del mini masculí, sots campió i de l’ infantil masculí, que després de fer una temporada brillant, es va classificar per a la final a 4 celebrada al pavelló del Club Bàsquet Tarragona.

Amb els desig de millorar i fer-se més grans, es va donar per finalitzat l’acte amb un petit refrigeri i un obsequi per cada jugador.

Una vegada acabat l’acte, es va passar a degustar un pica-pica i un arròs, tradició aturada des de fa uns anys, que va reunir a més de 200 persones sota els porxos del col·legi. Part dels assistents, una vegada paït el dinar, es van enfrontar en partits multitudinaris, fins ven entrada la tarda.